Vacature Creative Editor

'Houston, we have a problem!'

Natuurlijk heb jij passie voor film. En kun je goed overweg met Adobe Creative Suite Anders ben je geen video-editor. De open deuren laten we dus maar even dicht.

Monteer jij de beelden die je aangeleverd krijgt tot een oké film? Gebruik jij standaard rechtenvrije muziek? Monteer jij films op een manier hoe de meeste het doen? Hou jij van lekker veilig en standaard? Solliciteer dan maar ergens anders…

Maar...

denk jij mee in de meest vette creatieve filmconcepten? Bedenk of heb jij een eigen montagestijl? Zowel in dynamiek, audio als kleur? Hou jij van lekker losgaan met weinig kaders? Denk jij in creatieve oplossingen in plaats van het lekker veilig houden? Dan moeten wij eens praten.

Want...

zonder magie tovert jouw portfolio toch een lach op ons gezicht. Als jij de vis bent die we willen vangen gooien we alle lijntjes uit. En als we eenmaal beet hebben word je in de watten gelegd in ons SMASH-aquarium, tussen de andere bijzondere vissen.

Om het minder vaag en concreet te maken: wij zoeken een unieke creatieve editor met aantoonbaar überportfolio! 

Bij SMASH kun je met jouw edit-skills en enthousiasme films monteren voor klanten in een heel divers werkveld: van multinationals tot onderwijsinstellingen en van festivals tot zorginstellingen. Jij bent een echte beelddenker en wil altijd vette shit maken voor zeer diverse opdrachtgevers tegelijkertijd. Soms werk je wat langer om deadlines te halen, want zo gebrand ben jij om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

En dan krijg je reacties als deze:

Wat bieden we?

  • Salaris tussen €3000 – 4000 bruto per maand
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid thuiswerken
  • Pensioen
  • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
  • Gezamenlijke lunch en diverse bedrijfsuitjes

Solliciteer nu en voordat je het weet loop je rond in een vette SMASH-hoodie en cap, net als wij!