Wij maken Foto's

Naast beeld en geluid, maken we ook alleen beeld. Net als films doen we dit voor verschillende doeleinden. Van portretfotografie van medewerkers op de website tot productfotografie. SMASH Studios heeft veel ervaring in zowel studiofotografie (eigen studio in Doetinchem) als fotografie op locatie. Van complexe vraagstukken waar we werken met een grote crew tot projecten waar alleen een fotograaf op pad gaat.

Divers aanbod op maat

Fotografie is een vak apart. Elke vorm van fotografie vraagt een specialisme. Voor bijvoorbeeld foodfotografie worden andere kwaliteiten gevraagd dan voor portretfotografie. Door onze kennis, ervaring en ons grote netwerk hebben wij het vermogen om voor elk vraagstuk een passend aanbod te doen. We houden altijd rekening met stijl en compositie, zodat de fotografie is afgestemd op de identiteit van de organisatie. Vaak combineren we tijdens de productiedagen fotografie met videografie, zodat ook de foto’s en films in dezelfde stijl worden ontwikkeld. Onze marketingafdeling denkt daarnaast graag mee over de vorm en de inzet van van beelden.

Fotografie

Het pure van portretten

We horen vaak ‘onze medewerkers maken onze organisatie’. Dat begrijpen wij maar al te goed. Werkgevers zijn trots op hun medewerkers. Samen werken aan doelen en zo optimaal mogelijk presteren. Er zijn talloze factoren op te noemen waarom de medewerkers de motor zijn van de organisatie. Logisch dat werkgevers vol trots hun medewerkers willen tonen op hun website in de vorm van portretfoto’s. Deze portretten schieten we vaak in werksferen, maar we bouwen ook regelmatig een mobiele studio op locatie of nodigen medewerkers uit in onze fotostudio in Doetinchem. Wij begeleiden van A tot Z voor het optimale resultaat. Wij zorgen met onze passie, kennis en ervaring voor het perfecte plaatje.

Het indrukwekkende van constructies

Een nieuw gebouw, een nieuwe ontwikkeling, een eyecatcher die getoond mag worden aan de buitenwereld. Vaak kiezen opdrachtgevers ervoor hun bouwprojecten in beeld te brengen door middel van film en fotografie. Deze beelden gebruiken zij vaak voor marketing- en salesdoeleinden om potentiële opdrachtgevers trots hun portfolio te laten zien. Wij inventariseren goed welke eigenschappen naar voren moeten komen voordat wij aan de slag gaan met fotograferen. We leveren de foto’s altijd op in de gewenste afmetingen en resolutie, zodat ze op verschillende manieren kunnen worden ingezet.

Het gave van evenementen

Als je merk of organisatie verbonden is aan een evenement wil je dat graag laten zien: de producten, de sfeer, de activatie en natuurlijk alles wat er gebeurt. Onze fotografen weten exact hoe ze onzichtbaar moeten zijn óf juist de aandacht kunnen krijgen van de bezoekers. Vóór het evenement wordt afgesproken met de opdrachtgever wat de stijl moet zijn en waar de focus op moet liggen. Moet juist meer het product in beeld zijn, de activatie, of juist de sfeer? De foto’s zijn uitermate geschikt om te delen via social media kanalen en te koppelen aan acties of promo’s. Vaak merken we dat de foto’s ook jaren later nog gebruikt worden.

Het smaakvolle van al dat lekkers

Eten en drinken in beeld brengen is complex. Het uitlichten van eten en drinken, de juiste kleuren en styling hebben extra aandacht nodig. Zo werken we bij dit soort opnames met foodstylisten die ervoor zorgen dat het eten en drinken er zo representatief mogelijk uitziet. Ook de stijl is zeer bepalend voor het eindresultaat. Kies je bijvoorbeeld voor studiofotografie of juist fotografie in keuken of restaurant? En waar dienen de foto’s voor? Zijn het afbeeldingen voor op een menukaart of worden ze gebruikt voor abri’s in bushokjes? We gaan graag in gesprek met de opdrachtgever voor advies en een creatief concept. Ook in de voorbereidingsfase kunnen we de productie volledig uit handen nemen.